Saturday, December 24, 2011

Weekend - Hisham's Day

As usual, wiken saya letak perangai anak2 jer lah...not much story to tell, but he is growing now. Saya letak gambar & video of him..Hisham tengah khusyuk main dgn Bumble Bee.

Mostly the picture is when he is less than a year, ada 1 jer dlm pantang lagi...lain betul skrg dah. Kalau nak tau budak ni semuanya lambat, meniarap lambat lepas 4mths baru niarap, merangkak memang takde la, keje dia meniarap menjalar sampai 1thn 2bulan baru ada progress merangkak, duduk sendiri diri sendiri pastu terus jalan. teror yer hisham suma nak kaut dalam masa sebulan hihihihi. okay la enjoyy. Video tersenget ler tak reti ler nak betuikan sbb bukan ada software pun. so boleh la kalau nak tengok sengetkan lappy yer hihihi.


















video




Sue!

1 comment:

  1. Abg Hisham Aariz yang chomel dan ansem!! Mwuahhhhhhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...